Prestatieverbetering

Soms hebben bedrijven of instellingen niet zo’n specifieke behoefte aan een bepaalde methodologie, maar willen ze gewoon dat het beter gaat. Welke methode daarvoor gebruikt wordt is dan misschien even niet zo belangrijk, het gaat vooral om de mate van verbetering en het tempo waarin dat gebeurt.

LeanConsult pakt in dit soort gevallen een bredere verantwoordelijkheid dan alleen maar verzorgen van training en/of coaching. Wij kunnen op een directe manier de lead nemen, een quickscan uitvoeren, het programma ontwikkelen, zorgen dat het voor elkaar komt en het ontwikkelen van een performamce management dashboard zodat ook na onze inspanningen de resultaten zich verder ontwikkelen.

Wij doen indien de situatie daarom vraagt bedrijfsbreed op de gebieden van Operations Management, Engineering en Sales & Marketing management. Omdat Sales & Marketing management niet onze eigen historische discipline is doen wij dat graag samen met Crosstop. Crosstop is gepokt en gemazeld in “Meer verkopen met minder inspanning” en past daarom heel goed bij LeanConsult.

Performance Improvement