LEAN VOLGENS LEANCONSULT

De mensen van LeanConsult denken een beetje anders over Lean dan dat u wellicht tot op heden gewend bent. Het gaat natuurlijk ook wel – vooral in het begin van uw reis – over elimineren van verspillingen, maar dat is zeker niet alles. Lean gaat toch vooral over het synchroniseren van toegevoegde waarde. Over hoe de deskundige capaciteit van uw ervaren mensen in uw bedrijf vrij te maken voor procesverbeteringen die door uw klanten hoog gewaardeerd worden.

LeanConsult gebruikt Lean – en ook andere methodes zoals Six Sigma, TOC en TPM – als instrument om uw bedrijf werkelijk te verbeteren. Ons doel is om u te helpen bij uw reis op weg naar een cultuur van continue verbetering.

Wij hebben in onze lange praktijk werkenderwijs ontdekt wat de meest succesvolle manier is om dit te doen. We hebben dit doorontwikkeld tot een modulair systeem van training, coaching en consulting. Op een juiste manier uitgebalanceerd met uw eigen resources en die van ons. En in het tempo dat bij uw strategie past.

SNEL STARTEN?

“Kan ik snel starten?”, vragen veel ondernemers en bestuurders zich af. “Ja, dat kan … en wij zijn er in gespecialiseerd”. Onze aanpak is uniek omdat wij vanuit onze langdurige management ervaring heel goed weten wat de problemen zijn bij starten en doorpakken. Wij kennen ook de oplossingen daarvoor en weten die effectief en geborgd over te dragen aan uw mensen.

Snelheid van starten is echter niet het enige, wij zorgen ook voor een stevige verankering van Lean in uw organisatie, zodat voortgang niet bemoeilijkt wordt en successen op zowel korte als lange termijn gerealiseerd kunnen worden.

Lean