TRAINING IN PROCESVERBETERING

Onze volgende open GB training (Lean Six Sigma) is op 29/30/31 oktober en 3/4 november. Heeft u interesse in deze vijfdaagse training, stuur dan een mail naar frank@leanconsult.nl

Continue Verbetering moet u niet uitbesteden. Dat is ons credo, gebaseerd op onze lange management ervaring. U zet liever uw eigen mensen in plaats van een leger aan onervaren consultants. Verbeteren vanuit uw eigen spierballen, omdat dat uw eigen toegevoegde waarde is.

U kunt daar echter wel hulp bij gebruiken, initieel of incidenteel. In de vorm van training, want dat verkort de doorlooptijd van het leren.

Onze trainingen staan op eenzaam hoog niveau. Omdat we er al 20 jaar mee bezig zijn, omdat ons materiaal zichzelf al vele malen verbeterd heeft, omdat we de praktijk kennen en weten welke zaken er echt toe doen.

We doen trainingen in-company of in open sessies. Dus of u veel mensen te trainen heeft of slechts een paar, bij ons kunt u terecht.

Op alle niveaus, van CEO tot de medewerker transport.

De feedback die wij ontvangen op onze trainingen resulteert altijd in een trotse maar bescheiden glimlach. Die feedback gaat vaak over ons materiaal en onze modellen, maar juist ook over de trainers, de kennis van de trainers, de kwaliteit van onze antwoorden op uw vragen, de interactiviteit en de flexibiliteit.

ADVIES OP MAAT?

Bel ons voor een gerichte aanpak voor uw Lean project: 06 – 1136 1446