INDUSTRIEEL VERBETERPROGRAMMA

Dit is feitelijk het hart van uw toekomst en het bestaansrecht van ons bureau. De rode draad is werken met verbeterprogramma’s. Onze mensen hebben daar dertig jaar ervaring in. Eerst in dienstverbanden, daarna als consultants. Het lange termijn verbeterprogramma is het leidende document, er staat in omschreven wat er moet gebeuren, wanneer het moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Het is het resultaat van uw opdracht om tot zo’n leidraad te komen, omdat altijd alleen maar de korte termijn op lange termijn echt niet goed genoeg is.

De mens is een opportunistisch wezen. Dat is vaak een voordeel geweest in de geschiedenis – en nog steeds is een gezonde hoeveelheid opportunisme niet verkeerd. Beter immers opportunistische voortgang dan ordelijke stilstand.

Echter met alleen opportunistische voortgang komt u er niet. Er is meer nodig – een lange termijn actieplan dat voorziet in alle verbeteringen die nodig zijn.

LeanConsult ontwikkelde een unieke methode om zo’n lange termijn actieplan te ontwerpen en te managen. Sleutelbegrippen hierin zijn integrale betrokkenheid, gestructureerde besluitvorming en duielijke rolverdelingen.

Wij vertellen er u graag meer over in een persoonlijke ontmoeting.

 

ADVIES OP MAAT?

Bel ons voor een gerichte aanpak voor uw Lean project: 06 – 1136 1446