COACHEN VAN PROCESVERBETERAARS

U weet waar u staat. U weet waar u heen wilt. U heeft voor elk van uw afdelingen doelen gesteld. U weet wie u daarvoor verantwoordelijk gaat houden. U weet wie het werk gaat doen. Garantie voor succes? Geenszins!!

Als uw mensen bij ons een training hebben gevolgd, dan weten ze wel welke stappen ze moeten volgen, maar er is meer nodig – veel meer. U wilt immers het doel wel met een bepaalde snelheid behalen, u wilt de kans op succes vergroten, u wilt dat de methode zich uitbreidt over uw organisatie, u wilt dat de werkomgeving het gaat snappen en zelfstandig doorpakt op de projectresultaten.

LeanConsult heeft haar sporen verdiend in de industrie, de kern van LeanConsult komt immers uit de industrie, dat is waar we het vak hebben geleerd en dat is waar we de meeste projecten doen. Industriële verbeterprojecten hebben zo hun eigen karakter, vaak zijn de eisen wat hoger dan in andere omgevingen. De ondersteuning van LeanConsult sluit daar perfect op aan.

Wij helpen uw mensen bij hun initiële verbeterproject: We zorgen dat ze op de essentiële zaken letten, leggen bruggetjes over valkuilen, we zorgen dat ze een goede start maken, dat er echte betrokkenheid ontstaat op de kritische plekken en momenten, dat ze (zelf)vertrouwen krijgen en de methodiek door en door leren kennen. En … we dagen ze uit! Met en door onze coaching leren ze verder te komen dan te doen gebruikelijk en ontwikkelen ze de durf om zaken sneller op te pakken en complexiteit niet uit de weg te gaan.

We zorgen ook dat de methode ingebed wordt in uw bedrijf, zodat u niet alleen maar een leuk project hebt laten uitvoeren, maar dat u samen met uw mensen op weg gaat naar een cultuur van continue verbetering.

We doen dat op een intensieve wijze, zonder al teveel uren te gebruiken, Wij kunnen dat omdat onze coaching helemaal toegespitst is op onze training. Wij doen dat “schouder aan schouder” en niet “in plaats van”. Hierdoor wordt uw projectleider echt waardevol ondersteund en wordt de kans op een succesvol project enorm vergroot. En passant coachen wij natuurlijk ook uw teamleden en management.

ADVIES OP MAAT?

Bel ons voor een gerichte aanpak voor uw Lean project: 06 – 1136 1446