COACHING VAN UW PROCESVERBETERAARS

U weet waar u staat. U weet waar u heen wilt. U heeft voor elk van uw afdelingen doelen gesteld. U weet wie u daarvoor verantwoordelijk gaat houden. U weet wie het werk gaat doen. Garantie voor succes? Geenszins!!

Als uw mensen bij ons een training hebben gevolgd, dan weten ze wel welke stappen ze moeten volgen, maar er is meer nodig – veel meer.

Wij helpen uw mensen bij hun initiële verbeterproject: We zorgen dat ze op de essentiële zaken letten, leggen bruggetjes over valkuilen, we zorgen dat ze een goede start maken, dat er echte betrokkenheid ontstaat op de kritische plekken en momenten, dat ze (zelf)vertrouwen krijgen en de methodiek door en door leren kennen.

We zorgen ook dat de methode ingebed wordt in uw bedrijf, zodat u niet alleen maar een leuk project hebt laten uitvoeren, maar dat u samen met uw mensen op weg gaat naar een cultuur van continue verbetering.

We doen dat op een intensieve wijze, zonder al teveel uren te gebruiken, Wij kunnen dat omdat onze coaching helemaal toegespitst is op onze training. Wij doen dat “schouder aan schouder” en niet “in plaats van”. Hierdoor wordt uw projectleider echt waardevol ondersteund en wordt de kans op een succesvol project enorm vergroot. En passant coachen wij natuurlijk ook uw teamleden en management.