COACHEN VAN PROCESVERBETERAARS

U weet waar u staat. U weet waar u heen wilt. U heeft voor elk van uw afdelingen doelen gesteld. U weet wie u daarvoor verantwoordelijk gaat houden. U weet wie het werk gaat doen. Garantie voor succes? Geenszins!!

Als uw mensen bij ons een training hebben gevolgd, dan weten ze wel welke stappen ze moeten volgen, maar er is meer nodig – veel meer.

Wij helpen uw mensen bij hun initiële verbeterproject: We zorgen dat ze op de essentiële zaken letten, leggen bruggetjes over valkuilen, we zorgen dat ze een goede start maken, dat er echte betrokkenheid ontstaat op de kritische plekken en momenten, dat ze (zelf)vertrouwen krijgen en de methodiek door en door leren kennen.

We zorgen ook dat de methode ingebed wordt in uw bedrijf, zodat u niet alleen maar een leuk project hebt laten uitvoeren, maar dat u samen met uw mensen op weg gaat naar een cultuur van continue verbetering.

We doen dat op een intensieve wijze, zonder al teveel uren te gebruiken, Wij kunnen dat omdat onze coaching helemaal toegespitst is op onze training. Wij doen dat “schouder aan schouder” en niet “in plaats van”. Hierdoor wordt uw projectleider waardevol ondersteund en wordt de kans op een succesvol project enorm vergroot.

COACHEN VAN MANAGERS

U weet waar u staat. Maar weten uw managers het ook? Weten zij hoe zaken aangepakt moeten worden? Weten zij hoe een cultuur van continu verbeteren geschapen wordt?

Ervaring leert dat de meeste ondernemingen die niet goed slagen te weinig investeren in de nieuwe vaardigheden die horen bij de cultuur verandering. Logisch eigenlijk dat vorderingen zo moeizaam kunnen zijn.

De adviseurs van LeanConsult zijn zeer ervaren in cultuur verandering. Wij kennen de valkuilen en de succesfactoren, we kunnen het trainen, maar we kunnen het ook heel goed coachen.

ADVIES OP MAAT?

Bel ons voor een gerichte aanpak voor uw Lean project: 06 – 1136 1446